Practicups mentruatiecups review & ervaringen

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Practicups.
Klanten kunnen hun ervaringen met de menstruatiecup delen via de stichting webwinkelkeur.

Ervaringen Practicups

5 Sterren beoordeling

Snelle levering en zeer tevreden over de cups.

Anneke Smit 31 augustus 2019

5 Sterren beoordeling

Heel tevreden, pakket vrijdagavond besteld en volgende dag om 14:30 in huis!
Meteen in gebruik.

Esther van der Sluijs 26 augustus 2019

5 Sterren beoordeling

Super snelle levering. Perfecte verpakking zonder plastic. Fijn beide maten tegelijk zonder extra kosten. Gemakkelijk inbrengen, maar verwijderen koste iets meer moeite. Ik had de cup iets te ver ingebracht, maar door te persen had ik hem meteen. na een paar x verwijderen ben ik het nu al gewend. Je voelt de cup helemaal niet zitten en geen lekkages. Ik ben geheel tevreden met mijn aankoop.

Marcha27 juli 2019

4 sterren beoordelingWil niks anders meer

Trang Chau 22 juli 2019

5 Sterren beoordeling

Snelle levering en een super goed product kortom super tevreden

Samantha Hekker 28 juli 2019

4 sterren beoordelingSnelle levering van de cups. Het gebruik ervan is wel wennen. Maar er zit een duidelijke handleiding erbij.

Melissa Den Hartog 27 juni 2019

5 Sterren beoordeling

Comfortabel en frisser dan tampons/maandverband vind ik het om te dragen. En verschonen onder de douche is zo gepiept. Zou het een ander zeker aan raden het in ieder geval een kans te geven!

Barbara11 april 2019

5 Sterren beoordeling

Super tevreden. Product was snel in huis. Ik had gedacht dat het moeizaam zou gaan maar het gaat heel gemakkelijk.

Monique Glas18 februari 2019

5 Sterren beoordeling

Hygiënisch, voldoet, makkelijk in gebruik en duurzaam!

Jolanda21 juni 2018

5 Sterren beoordeling

Al een aantal keer getwijfeld om een menstruatiecup te bestellen, maar kwam er nooit uit welke maat geschikt was. Dit is dus ideaal! Je krijgt meteen 2 maten waardoor je zelf kunt bekijken welke het fijnst zit. Het is even wennen maar bevalt prima!

Anne2 september 2018

4 sterren beoordeling

Dinsdagavond besteld, woensdag in huis. En ook heel fijn dat het na 6 uur kwam zodat de post het ook meteen kon afleveren.

Maryse Alders 8 april 2019

5 Sterren beoordeling

Ik vind de cups erg fijn in gebruik en het materiaal is van goede kwaliteit. Het is handig dat je meteen twee maten krijgt, zodat je kunt kiezen welke je het fijnst vindt. Veel comfortabeler dan tampons, echt een aanrader!

Clara17 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Ik ben erg tevreden over de cups van practicups! Ze zijn (na even oefenen) handig in gebruik, duurzaam en goed voor zowel het interne milieu van de vagina als voor het verminderen van menstrueel afval in het externe milieu! Top product dus!

Leila3 december 2018

5 Sterren beoordeling

Heel tevreden, pakket vrijdagavond besteld en volgende dag om 14:30 in huis!
Meteen in gebruik.

Esther van der Sluijs26 augustus 2019

Het is even een oefenen met inbrengen en de cup eruit halen, maar eenmaal in gebruik is het erg bevrijdend. Je hebt geen idee hoe bevrijdend het kan zijn om geen touwtje tussen je benen te hebben! En het is natuurlijk ook fijn meegenomen dat het veel beter is voor het milieu!

Anne19 december 2019

5 Sterren beoordeling

De cupjes zien er goed uit, ze zijn iets soepeler dan de divacup die ik heb. Je krijgt hier echter gewoon beide maten opgestuurd, hetgeen een uitkomst is als je rond de 30 bent en geen idee hebt welke maat je moet bestellen.

Anne vsdb12 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Super product! Goede kwaliteit en makkelijk om te gebruiken. Fijn dat je twee verschillende maten krijgt.

Fenne Maria22 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Veel handiger dan tampons. Het is hygiënisch en je voelt de cup niet zitten. Daarnaast is het een erg duurzaam product en uiteindelijk goedkoper dan tampons.

Arlet26 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Super blij met deze cup! Prettig zittend zacht materiaal. Veel beter dan tampons. Aanrader!

Merel12 augustus 2018

Als tampons pijn doen: menstruatiecup

Bestel vandaag, morgen in huis!
Bestel vandaag, morgen in huis!
  • 2 maten per verpakking
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Betalen met iDeal
  • 2 maten per verpakking
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Betalen met iDeal

Slechts €27,25

Slechts €27,25