Practicups mentruatiecups review & ervaringen

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Practicups.
Klanten kunnen hun ervaringen met de menstruatiecup delen via de stichting webwinkelkeur.

Practicups menstruatiecup review ervaringen

Practicups menstruatiecup review ervaringen

5 Sterren beoordeling

Comfortabel en frisser dan tampons/maandverband vind ik het om te dragen. En verschonen onder de douche is zo gepiept. Zou het een ander zeker aan raden het in ieder geval een kans te geven!

Barbara11 april 2019

5 Sterren beoordeling

Super tevreden. Product was snel in huis. Ik had gedacht dat het moeizaam zou gaan maar het gaat heel gemakkelijk.

Monique Glas18 februari 2019

5 Sterren beoordeling

Al een aantal keer getwijfeld om een menstruatiecup te bestellen, maar kwam er nooit uit welke maat geschikt was. Dit is dus ideaal! Je krijgt meteen 2 maten waardoor je zelf kunt bekijken welke het fijnst zit. Het is even wennen maar bevalt prima!

Anne2 september 2018

4 sterren beoordeling

Dinsdagavond besteld, woensdag in huis. En ook heel fijn dat het na 6 uur kwam zodat de post het ook meteen kon afleveren.

Maryse Alders 8 april 2019

5 Sterren beoordeling

Ik vind de cups erg fijn in gebruik en het materiaal is van goede kwaliteit. Het is handig dat je meteen twee maten krijgt, zodat je kunt kiezen welke je het fijnst vindt. Veel comfortabeler dan tampons, echt een aanrader!

Clara17 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Ik ben erg tevreden over de cups van practicups! Ze zijn (na even oefenen) handig in gebruik, duurzaam en goed voor zowel het interne milieu van de vagina als voor het verminderen van menstrueel afval in het externe milieu! Top product dus!

Leila3 december 2018

Het is even een oefenen met inbrengen en de cup eruit halen, maar eenmaal in gebruik is het erg bevrijdend. Je hebt geen idee hoe bevrijdend het kan zijn om geen touwtje tussen je benen te hebben! En het is natuurlijk ook fijn meegenomen dat het veel beter is voor het milieu!

Anne19 december 2019

5 Sterren beoordeling

De cupjes zien er goed uit, ze zijn iets soepeler dan de divacup die ik heb. Je krijgt hier echter gewoon beide maten opgestuurd, hetgeen een uitkomst is als je rond de 30 bent en geen idee hebt welke maat je moet bestellen.

Anne vsdb12 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Super product! Goede kwaliteit en makkelijk om te gebruiken. Fijn dat je twee verschillende maten krijgt.

Fenne Maria22 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Veel handiger dan tampons. Het is hygiënisch en je voelt de cup niet zitten. Daarnaast is het een erg duurzaam product en uiteindelijk goedkoper dan tampons.

Arlet26 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Super blij met deze cup! Prettig zittend zacht materiaal. Veel beter dan tampons. Aanrader!

Merel12 augustus 2018

5 Sterren beoordeling

Hygiënisch, voldoet, makkelijk in gebruik en duurzaam!

Jolanda21 juni 2018

Als tampons pijn doen: menstruatiecup

Bestel vandaag, morgen in huis!
Bestel vandaag, morgen in huis!
  • 2 maten per verpakking
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 2 maten per verpakking
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk

Slechts €27,25

Slechts €27,25